Startpagina Voor ons gezin

Gehakballetjes van lamsvlees met komkommersalade,yoghurt en platbrood

Voor dit gerecht maken we alles zelf: de gehaktballetjes, de frisse salade én het platbrood. En je hoeft er geen uur voor in de keuken te staan. 35 minuutjes volstaan om dit gerecht aan 4 personen te kunnen voorschotelen. Een echte win-winsituatie!

Wat heb je nodig?

400 g lamsgehakt

1 ei

3 el paneermeel

1 kl ras el hanout

400 ml yoghurt

handvol verse dille

enkele takjes bladpeterselie

1 komkommer

4 kl rozijnen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken