Startpagina Voor ons gezin

Gepaneerde rog met frisse puree

Paneer je rog en bak ze in de pan voor vis met een heerlijk krokant korstje. Combineer met een frisse puree van zure room en groentjes. Na 40 minuten kan je dit gerecht aan 4 personen voorschotelen.

Wat heb je nodig?

Voor de gepaneerde rog:

4 stukken rogfilet

40 g paneermeel

40 g bloem

1 ei

1 citroen

1 el boter

1 el olijfolie...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Bodemgeheimen ontsluierd voor jonge lezers

Akkerbouw Onder onze voeten leeft er veel meer dan je zou denken. In het boek ‘Wondergrond’ gidsen wetenschappers Sarah Garré en Heleen Deroo jonge lezers door de fascinerende wereld onder het aardoppervlak: van magma en mineralen tot regenwormen, schimmels en het veranderende klimaat. Dit rijk geïllustreerde boek onthult hoe bodems ontstaan, vertelt alles over de levende wezens die erin huizen en waarom ze cruciaal zijn voor onze toekomst.
Meer artikelen bekijken