Startpagina Actueel

Space 2021 in Rennes: de beurs voor innovatie in de veehouderij

Space, dé internationale beurs voor de veehouderij, loopt van dinsdag 14 tot en met donderdag 16 september in de Parc-Expo in Rennes. Het fysieke evenement wordt aangevuld met een digitale dag op vrijdag 17 september. Ruim 1.100 bedrijven hebben ingetekend voor de beurs, die voluit focust op innovatie.

Na 2 jaar zonder fysiek evenement wordt Space de eerste internationale beurs voor de veehouderij. Voor de 35ste editie wordt uitgepakt met een nieuwe formule: naast het fysieke beursgegeven op dinsdag 14, woensdag 15 en donderdag 16 september is een 100 % digitale dag op vrijdag 17 september voorzien. Zo komt de beursorganisatie tegemoet aan de vraag van een groot aantal exposanten.

Coronamaatregelen

Door de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Frederik leidt Jong ABS

Actueel Jong ABS bestond al een hele tijd als jongerenwerking binnen het Algemeen Boerensyndicaat (ABS). Voortaan gaat deze afdeling door het leven met een eigen structuur en eigen statuten. Voorzitter Frederik Vandenbroucke duidt in dit artikel het waarom van die stap en blikt vooruit naar de verkiezingen van 9 juni.
Meer artikelen bekijken