Startpagina Bedrijfsnieuws

Joskin niet naar Agritechnica, wel naar Agribex

Joskin vindt de nieuwe coronasituatie verontrustend en past hierom haar evenementenkalender aan.

Leestijd : 2 min

Wat Agribex betreft, handhaaft Joskin haar deelname voor de invoeractiviteiten die onder de onderneming DistriTECH vallen.

Voor het merk Joskin zelf zullen ze slechts een minimum aan machines tentoonstellen en zal Joskin slechts met een beperkt aantal personeelsleden aanwezig zijn. De Joskin Shop zal er op Agribex niet bij zijn om het aantal contacten te kunnen terug schroeven.

Geen professionele dagen

Wat de evenementenkalender voor 2022 betreft, gaat Joskin geen Professionele Dagen begin januari organiseren. Dit voor het tweede jaar op rij omwille van Covid-19.

Voor de directie van Joskin is het niet gerechtvaardigd een evenement koste wat kost te blijven organiseren wanneer alle corona-indicatoren op rood staan. “De gezondheidssituatie verslechtert snel en is momenteel niet meer onder controle, zodat het ondenkbaar is enkele duizenden mensen op één plaats bijeen te brengen en het risico te lopen het virus verder te verspreiden.”

Geen Agritechnica

Joskin annuleert zijn deelname aan verschillende komende belangrijke internationale landbouwbeurzen. Dit zal het geval zijn voor de Lamma Show (Engeland) in januari, maar ook voor de Fima in Zaragoza (Spanje) en Agritechnica (Duitsland) in februari.

Rondleidingen en digitale mogelijkheden

Joskin wijst er op dat zij, met inachtneming van de gezondheidsvoorschriften, haar klanten en geïsoleerde groepen ontvangt voor rondleidingen in haar fabrieken of gewoon om haar machines te komen bekijken.

Voor wie niet wenst te reizen, herinnert Joskin er aan dat dezelfde mogelijkheden voortaan op haar website worden aangeboden dankzij een virtualisatie van haar showroom, een interactieve rondleiding van de fabriek en, binnenkort een virtuele stand die zal toelaten zich onder te dompelen in het hart van een landbouwbeurs zonder enig risico te nemen!

Joskin - TD

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken