Startpagina Actueel

Antwerpse landbouwers organiseren eerste smaakbeurs voor horeca

Een lokaal aanbod groenten, fruit, zuivel, vlees en nog veel meer dat speciaal afgestemd is op de behoeften van de Antwerpse horeca? Daar willen de boeren van A-ploeg en PAKT zich voor inzetten.

Nadat de vorige editie omwille van corona werd afgelast, willen de boeren en ondernemers rond en in de stad Antwerpen de horecaondernemer, verwerker of cateraar, dit voorjaar opnieuw uitnodigen voor de allereerste Antwerpse Smaakbeurs!

Tijdens deze belevingsbeurs kunnen ze kennismaken met lokale, Antwerpse boeren én hun producten. De smaakbeurs wordt mogelijk gemaakt door een subsidie van Europa, Vlaanderen en de Provincie Antwerpen.

Met de smaakbeurs hopen de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Tekortkomingen in Waals pesticidenbeleid

Akkerbouw Het Rekenhof heeft een audit uitgevoerd van het beleid voor het duurzaam gebruik van gewasbeschermingsmiddelen in het Waals Gewest. Het Rekenhof is nagegaan of dat beleid de Europese doelstellingen omzet en of de Waalse plannen die ertoe bijdragen op doeltreffende, gecoördineerde en gerichte wijze ten uitvoer worden gelegd.
Meer artikelen bekijken