Startpagina Vleesvee

“We willen via sociale media lokaal vlees in de kijker zetten”

Vlakbij het Kempens Kanaal in Geel Ten Aard, baat Gery Haesen een kleinschalig vleesveebedrijf uit. Met de hulp van zijn dochter Roselien kan hij het boeren combineren met zijn voltijdse job als bediende. Om de schoonheid van de landbouw dichter bij het publiek te brengen, maakten ze in juli 2021 een Instagrampagina aan.

Gery streeft in zijn bijberoep naar het kweken van lekker en lokaal vlees met veel aandacht voor dierenwelzijn. Dat wil hij via sociale media dan ook graag in de kijker zetten. Momenteel staan er 26 Belgisch witblauwrunderen op Boerderij van Ten Aard. De bloedlijn van de dieren wordt al 25 jaar geregistreerd.

Klein maar fijn

Door gebruik te maken van gesekst sperma en soms van een embryotransplantatie, worden er...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Meer artikelen bekijken