Eerste aardbeien afgeleverd aan het Koninklijk Paleis

De Ghesellen stelden zich voor aan de Korvetkapitein en gaven een uitleg over het teeltseizoen 2021 de uitdagingen voor het jaar 2022.
De Ghesellen stelden zich voor aan de Korvetkapitein en gaven een uitleg over het teeltseizoen 2021 de uitdagingen voor het jaar 2022. - Foto: coöperatie Hoogstraten

De laatste keer, 2 jaar geleden, werden de aardbeien net voor de lockdown nog hartelijk ontvangen door Koning Filip. Hij was erg content met de aardbeien van onze teler Luc Krijnen. Dit jaar werden de aardbeien voor de Koning en Koningin in ontvangst genomen door afgevaardigde Korvetkapitein Nancy Monteyne, Adjunct-Protocolchef bij het Huis van Zijne Majesteit de Koning.

De Ghesellen

De Ghesellen hebben er naar uit gekeken. Voor sommige onder hen heeft de coronaperiode te lang geduurd en helaas hebben zij moeten afzeggen. De geest is sterk, maar de benen willen niet zo goed meer mee. Theo Vanderhallen en René Voet hebben zich beiden jarenlang met veel enthousiasme en expertise ingezet voor het Genootschap en we danken hen dan ook hartelijk voor alle mooie momenten.

De overige Ghesellen stelden zich voor aan de Korvetkapitein en gaven een uitleg over het teeltseizoen 2021 en spraken over de uitdagingen voor het jaar 2022. Het zal geen gemakkelijk jaar worden voor de meer dan 200 telers en hun families. Net als iedereen staan ze dit jaar voor grote uitdagingen.

Meest recent

Meest recent