Startpagina Voor ons gezin

Witloofrolletjes met hesp en kaas

Hoofdgerecht voor drie personen. Tijd voor een klassieker van formaat! Wie kijkt er niet vol nostalgie terug op de witloofrolletjes van thuis? Ze zitten dan ook tjokvol oer-Belgische ingrediënten. Ook het seizoen is helemaal juist. Een stevige en makkelijke maaltijd als je terugkomt van een lange herfstwandeling? Zoek niet langer!

Wat heb je nodig?

6 stronkjes witloof

6 sneetjes gekookte beenham

klontje hoeveboter

30 g bloem

30 g boter

7 dl (halfvolle) melk

gemalen kaas

paneermeel

peper, zout en nootmuskaat...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Kalfstong in dragonsaus met balletjes

Voor ons gezin Deze kalfstong in dragonsaus met balletjes is een klassiek en smaakvol gerecht dat indruk zal maken op je gasten. De kalfstong wordt langzaam gekookt tot hij boterzacht is en geserveerd met een romige dragonsaus en smakelijke gehaktballetjes. Perfect voor een feestelijke gelegenheid of een familiediner. Het duurt 3 uur om het te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken