Joskin zet verder in op Advantage-concept

Onder het Advantage concept valt een standaardproduct aangevuld met enkele populaire opties.
Onder het Advantage concept valt een standaardproduct aangevuld met enkele populaire opties. - Foto: Joskin

Joskin geeft nu te kennen verder in te zetten op het Advantage concept en dit verder uit te breiden binnen zijn gamma. Het biedt volgens de fabrikant alle gebruikers de mogelijkheid om krachtige en goed uitgeruste werktuigen te krijgen voor de prijs van een standaardproduct.

Speciale assemblagelijn

De Advantage-machines worden geassembleerd op speciale assemblagelijnen en worden in identieke series vervaardigd, waardoor Joskin schaalvoordelen kan behalen. Dit uit hem in goedkoper inkopen van grondstoffen en onderdelen. Maar ook in een rendabelere productie en grotere efficiëntie van automatische productiemachines.

De voorbije 3 jaar hebben meer dan 4.000 Advantage machines de fabriek verlaten. Volgens Joskin toont dit cijfer de belangstelling van de gebruikers voor in serie geproduceerde machines en bevestigt dat dit concept een toekomst heeft. Het Advantage aanbod groeide en groeit nog in de toekomst.

Joskin heeft een website gecreëerd die volledig gewijd is aan de Advantage-serie. Voor de duidelijkheid: het Advantage-concept is een vaste machineconfiguratie waarbij geen klanteigen opties meer mogelijk zijn. Het Advantage machine-aanbod vernieuwt constant. De Advantage series zijn niet de opvolger van het Win-Pack concept. Dit behelst ook populaire opties, maar blijft permanent in de catalogus. Eens de machines uit een Advantage serie verkocht zijn, is het aanbod ook op en is het wachten tot een nieuwe serie wordt gebouwd.

Joskin - TD

Meest recent

Meest recent