Startpagina Mechanisatie

RAM 1500 TRX: de super pick-up!

Ze zijn stevig en gaan overal door. Pick-ups zijn steeds meer een kostbare bondgenoot van ons dagelijks werk. Maar diegene die we nu getest hebben, is een beetje speciaal. Hij heeft buitennormale kenmerken en een enorme motor die prestaties levert zoals die van een sportwagen, de RAM 1500 TRX!

In de Verenigde Staten zijn pick-ups echte sterren. Al 40 jaar is er de Ford F-150 de nummer 1 van de markt. Bijna 10 jaar wordt de top 3 van de voertuigregistraties (inschrijvingen) exclusief gedomineerd door pick-ups. Het rijden hiermee is een levensstijl die sommigen met succes hebben weten te importeren in Europa.

Bij ons is de RAM 1500 een absolute ster die in grote getallen wordt ingevoerd door AEC. Zij stelden ons een testvoertuig ter beschikking. Deze Canadese ondernening is actief in heel...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken