Startpagina Vleesvee

Een goed stuk vlees moet op zijn hoogtepunt gewaardeerd worden

De bekende slager Hendrik Dierendonck is niet bang om tegen de antivleestendens in te gaan. Integendeel, hij toont zonder omwegen dat hij trots is op zijn beroep.

Hendrik Dierendonck vertelt: “Ik ben eigenlijk bijna geboren in de slagerij." Al op zeer jonge leeftijd besloot hij om het familiebedrijf, opgericht in 1970 in Sint-Idesbald, over te nemen. Zo trad hij in de voetsporen van zijn vader Raymond, die zijn vak altijd met passie uitoefende.

Opleiding in Diksmuide

Op 47-jarige leeftijd is Hendrik de ‘ster’ geworden van een beroep dat doorgaans zelden als glamoureus...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Vleesvee

Meer artikelen bekijken