Startpagina Bedrijfsnieuws

Nieuwe hulppakketten beschikbaar bij Amazone

Met de nieuwe AidPacks (hulppakketten) biedt Amazone nu de belangrijkste originele slijt- en reserveonderdelen voor haar gewasbeschermingsspuiten in handige kunststof koffers aan.

Leestijd : 1 min

De onderdelensets zijn verkrijgbaar in 3 varianten voor verschillende armaturen en dophouders.

Voor Amazone-gewasbeschermingsspuiten met elektrische sectieschakeling TG, de drievoudige of viervoudige individuele dopschakeling AmaSwitch of viervoudige individuele dopschakeling AmaSelect, bevatten de betreffende sets de passende onderdelen, zoals dophouders, membranen en O-ringafdichtingen. In de stevige kunststof koffers zijn alle onderdelen beschermd tegen beschadiging en vuil.

Met het AidPack is een gewenst onderdeel direct beschikbaa voor de gebruiker. Ongeacht het tijdstip en de plaats van gebruik en levertijden kan een onderdeel snel worden vervangen op het bedrijf of direct in het veld. Dit vereenvoudigt het werk en verhoogt de bedrijfszekerheid bij gewasbeschermingsmaatregelen.

De AidPacks kunnen eenvoudig direct bij de nieuwe gewasbeschermingsspuit worden besteld of zijn afzonderlijk verkrijgbaar bij de dealer.

Hilaire Van der Haeghe

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken