Startpagina Nieuws van maatschappijen

Nieuwe 5DF Keyline-serie telt 2 modellen

Deutz-Fahr brengt haar nieuwe 5DF Keyline-serie uit met de modellen 5070 en 5080 DF Keyline.

Leestijd : 1 min

Deze 2 nieuwe modellen zijn een geschikte oplossing voor toepassing in ruimtes met lage doorrijhoogtes, werkzaamheden met laag zwaartepunt, maar ook voor gebruik in maneges en talrijke teelten in openlucht.

De compacte afmetingen van de FARMotion 35-motor die de 5DF Keyline-reeks aandrijft, dragen bij aan de goede wendbaarheid van deze tractoren door ruime stuurhoeken mogelijk te maken. De motoren voldoen aan de Stage V-emissienormen zonder gebruik te maken van AdBlue en leveren 65 of 75 pk.

Er zijn 4 verschillende transmissieconfiguraties beschikbaar van de 8+8 speedbasisversie tot de nieuwe 30+15-variant met superkruipgroep. Alle versies zijn geschikt voor een wegsnelheid van 40 km/uur, terwijl de versnellingsbakken kruipversnellingen een rijsnelheid van slechts 230 m/uur mogelijk maken.

Er wordt een uitgebreide keuze aan aftakasconfiguraties aangeboden, inclusief een rijsnelheidsafhankelijke aftakas, die de aftakas synchroniseert met de transmissie.

Het hydraulische systeem is verkrijgbaar met een opbrengst tot 50 l/min, naast een extra secundaire pomp voor het hydraulische stuursysteem. 2 of 3 hydrauliekventielen achter en tot 3.050 kg hefvermogen achteraan zijn mogelijk. De vooras is voorzien van een 100% vergrendelbaar sperdifferentieel. De maximale stuurhoek van 55° zorgt voor een hoge wendbaarheid.

DF

Lees ook in Nieuws van maatschappijen

Meer artikelen bekijken