Startpagina Actueel

VLAM organiseert opnieuw de Week van de steak-friet

Met de Week van de steak-friet wil VLAM een van onze nationale favorieten en klassiekers in de kijker zetten en mensen samenbrengen rond de eettafel om te genieten van een lekker stukje traditie en goed gezelschap, wat perfect past bij onze bourgondische eetcultuur.

VLAM organiseert opnieuw de Week van de steak-friet en werkt hiervoor samen met zijn Waalse collega’s van Apaq-W, de horeca en de retailsector. De vorige edities werden door de consument gesmaakt en bleken een groot succes.

Kiezen voor lekkere voeding

De campagne gebeurt op vraag van, en met middelen van de Vlaamse vleessector: van boer tot slager. De context rond Covid-19 heeft de consument meer dan ooit doen kiezen voor producten van bij ons. Het is in die context...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

DGZ: "Tijd voor kordate acties om een IBR-vrije status te bekomen"

Overdraagbare ziekten Dankzij de specifieke en striktere maatregelen die de overheid neemt in het kader van IBR, is de nieuwe deadline voor een IBR-vrije status voor België in 2030 wel haalbaar, zegt Dierengezondheidszorg Vlaanderen (DGZ). “Zolang er positieve dieren aanwezig blijven bij handelaars, afmestbedrijven, waar dan ook, en deze dragers zich naar andere bedrijven kunnen bewegen zonder dat ze traceerbaar zijn, is het dweilen met de kraan open.”
Meer artikelen bekijken