Startpagina Groenten

Korte Keten Kop Vlaams-Brabant 2022: “We verkopen wat we ook zelf graag willen kopen”

De winnaar van de Korte Keten Kop-verkiezing 2022 werd in september feestelijk bekendgemaakt. Het familiebedrijf Vandersmissen-Crispel Groenten & Fruit werd de gelukkige en is uiteraard blij met de benoeming. “Het is een bekroning op ons werk. Het is fijn om zo de appreciatie van onze klanten te voelen, dat ze voor ons wilden stemmen”, vertelt Elke De Win, die het bedrijf uit Pepingen inschreef.

De korte keten leeft in de provincie Vlaams-Brabant. En om dat kracht bij te zetten, werd voor de vierde keer de Korte Keten Kop-verkiezing georganiseerd. Eric’s Gamba’s uit Ternat, Herne Rabarber’t uit Herne, Petrushoeve uit Molenbeek-Wersbeek en ’t Plukgeluk uit Leuven waren de 4 andere laureaten, maar het familiebedrijf Vandersmissen-Crispel Groenten & Fruit uit Pepingen ging uiteindelijk met de eerste plaats aan de haal, met 618 van de 1.458...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Groenten

Kunnen er nog uien gezaaid worden?

Groenten Veel uien zijn momenteel nog niet uitgezaaid, zegt Jonas Bodyn van Viaverda, de fusie van de vroegere proefcentra voor aardappelteelt, groenteteelt en sierteelt. Enkel onder specifieke omstandigheden is het nog de moeite om de uien alsnog te zaaien.
Meer artikelen bekijken