Startpagina Bedrijfsnieuws

Meurens Natural uit Herve is Franstalige Onderneming van het Jaar

Het bedrijf Meurens Natural uit Herve, in de provincie Luik, heeft de prijs van Onderneming van het Jaar 2022 gewonnen aan Franstalige zijde. Dat meldt consultant EY, die de prijs uitreikt in samenwerking met zakenkrant De Tijd/L'Echo en de bank BNP Paribas Fortis.

Leestijd : 1 min

Meurens Natural haalde het van vastgoedonderneming Atenor en de coöperatie La Laiterie des Ardennes.

De co-CEO's van Meurens Natural, Bénédicte en Bruno Meurens, ontvingen de prijs maandag 5 december uit handen van vicepremier en minister van Mobiliteit Georges Gilkinet. Meurens Natural is gespecialiseerd in natuurlijke extracten op graanbasis en in gedroogd fruit.

Aliaxis is dan weer op dinsdag 6 december verkozen tot Onderneming van het Jaar 2022. Het bedrijf uit Brussel dat plastic buizen maakt, volgt de Aertssen Group op, die vorig jaar bekroond werd. De prijs werd uitgereikt aan CEO Eric Olsen door vicepremier Vincent Van Quickenborne (Open VLD).

De andere genomineerden dit jaar waren Agristo (producent van diepgevroren aardappelproducten), Galloo (recyclage van metalen en plastics) en Vandewiele (producent textielmachines). Het gaat in alle 4 de gevallen om familiebedrijven.

Belga - TD

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken