Startpagina Nieuws van maatschappijen

Originele Husqvarna-onderdelen uit voorraad

Kramp, leverancier van onderdelen en accessoires voor de agrarische sector, levert nu ook de meest gebruikte fabrieksonderdelen van Husqvarna, direct uit voorraad.

Leestijd : 1 min

De onderdelen zijn daarmee ook buiten het officiële Husqvarna-dealerkanaal binnen 24 uur leverbaar. De samenwerking van Kramp en Husqvarna betreft een pilot in de Benelux. Het doel is om te onderzoeken of dit kanaal voor eindklanten en reparateurs de gewenste voordelen oplevert: snelle service en hoogwaardige A-kwaliteit. Beide bedrijven verwachten ook een positieve bijdrage voor het milieu. Doordat klanten van Kramp bestellingen van meerdere fabrikanten in een order kunnen combineren, wordt een efficiencyslag gemaakt, met minder transportbewegingen.

Etienne Blokker (Husqvarna Benelux): “Wij hechten als innovatieve fabrikant veel belang aan hoogwaardige kwaliteit voor onze eindgebruikers. Daarbij past een snelle, goede toegankelijkheid van onze originele fabrieksonderdelen. Kramp is hiervoor de absolute norm in de markt.”

Jelle Brandsma (Kramp): “Wij kregen steeds meer vraag van onze klanten naar originele Husqvarna-onderdelen. We hebben een belangrijke selectie Husqvarna-fabrieksonderdelen aan ons 24-uursleveringsassortiment toegevoegd.”

De pilot omvat een selectie van honderden, meest gebruikte, originele fabrieksonderdelen. De volledige onderdelencatalogus blijft voor Husqvarna-dealers via Husqvarna leverbaar.

Kramp

Lees ook in Nieuws van maatschappijen

Meer artikelen bekijken