Startpagina Bedrijfsnieuws

Ter Beke wordt What's Cooking?

Het Oost-Vlaamse voedingsbedrijf Ter Beke legt niet langer de focus op vlees, maar wil meer vegetarische en plantaardige producten gaan aanbieden. Bij die nieuwe strategie hoort ook een nieuwe bedrijfsnaam: 'What's Cooking?'.

Het bedrijf uit Waarschoot - dat dit jaar zijn 75e verjaardag viert - werd ooit opgericht als slagerij en is nog steeds vooral bekend om zijn charcuterie en lasagne van 'Come a casa'. Maar behalve op vlees wil de groep zich in de toekomst meer en meer gaan toeleggen op alternatieve bronnen van eiwitten, met meer vegetarische en plantaardige producten. Denk aan vegan lasagne of plantaardige charcuterie.

Concreet mikken de Oost-Vlamingen tegen 2030 op minstens 15% van het verkochte volume dat vegetarisch of plantaardig is, zo vertelt CEO Piet Sanders...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Meer artikelen bekijken