Plattelandskost bundelt 16 lokale plattelandsrecepten
Landelijke Gilden lanceert een klein maar uniek kookboekje ‘Plattelandskost’. Het bundelt 16 originele Vlaamse plattelandsgerechten uit de lokale afdelingen, vaak met streekeigen producten als ingrediënt. Niet alleen de recepten, maar ook de bijbehorende verhalen, laten je letterlijk en figuurlijk proeven van ons platteland. Eén van de gelegenheidskoks is Wim Ballieu. Hij serveert ons zijn tomatenbal met stoemp. Ontdek zijn, maar ook de 15 andere recepten in ‘Plattelandskost’. Voor amper 2 euro te bestellen via www.landelijkegilden.be

Plattelandskost
Samen eten en drinken leidt vaak tot leuke gesprekken en gezellige momenten. Koken staat dan ook op zowat elk activiteitenprogramma van de 260 kokende lokale afdelingen van Landelijke Gilden. Koken is een dankbaar instrument om letterlijk te proeven van het platteland. Met het boekje ‘Plattelandskost’ vertaalt Landelijke Gilden haar werking in een concreet product. Het bundelt 16 originele Vlaamse plattelandsgerechten uit enkele lokale afdelingen van Landelijke Gilden, van hapje tot dessert...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement