Studenten hotelschool Ter Duinen de boer op
Om de korte ketenondernemers en toeristische ondernemers dichter bij elkaar te brengen, plant het Leader-project ‘Westhoek op je bord’ meerdere initiatieven. Een uitwisseling tussen producenten en studenten van de hotelschool Ter Duinen is de eerste.

Op maandag 9 oktober gingen een 70-tal studenten van Hotelschool Ter Duinen uit Koksijde letterlijk de boer op. Op één dag bezochten ze een zuivelproducent, een groente- of fruitkweker en een hoeveslagerij. Deze ervaring zal de chefs in spe inspireren bij het ontwikkelen van innovatieve recepten voor de toeristische sector. Deze actie is de aftrap van ‘Westhoek op je bord’, waarbij Westtoer en Inagro de handen in elkaar slaan om toeristen letterlijk de Westhoek te laten proeven tijdens hun verblijf.
...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement