Startpagina Biolandbouw

Schrijf je in voor de BioVLAM 2024

De VLAM zoekt een opvolger voor veehouder Johan Christiaens als bio-ambassadeur. Kandidaten voor de BioVLAM kunnen zich melden.

Leestijd : 1 min

Voor deze onderscheiding zoeken de VLAM en de biosector gepassioneerde biogecertificeerd ondernemers, die bijvoorbeeld vernieuwend werken, die oog hebben voor innovatie en is duurzaamheid, die een nieuwe teelttechniek bedacht hebben, een bioproduct geïntroduceerd hebben op een nieuwe markt of een vernieuwend verkoopconcept opgezet hebben, die vernieuwende initiatieven nemen op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid.

Levert veel aandacht op

Inschrijven voor de BioVLAM 2024 kan nog tot en met 30 april. Een jury selecteert volgens strikte criteria 5 genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt 1 laureaat geselecteerd. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op gratis publiciteit in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooie trofee, een videoreportage op allesoverbio.be en wordt gedurende een jaar de ambassadeur voor de biosector van VLAM. Hij of zij mag de BioVLAM bovendien inzetten in de eigen communicatie naar klanten en leveranciers.

Bevestiging dat ik goed bezig ben

“Ik ben super tevreden”, getuigt Johan Christiaens van Hierford, de winnaar van BioVLAM 2023. “Ik had het compleet niet verwacht. Het doet echt deugd om het verslag van de jury te horen. Het is een soort bevestiging dat ik goed bezig ben. Bio is zeker niet de makkelijkste weg. Het vraagt veel geduld, maar het resultaat mag er zijn!”

Het deelnameformulier en het wedstrijdreglement vind je hier.

Lees ook in Biolandbouw

10 jaar CCBT gevierd

Akkerbouw Eerder deze maand werd in Tongeren het 10-jarig bestaan van het CCBT vzw gevierd, in aanwezigheid van Minister Jo Brouns. CCBT staat voor het Coördinatiecentrum praktijkgericht onderzoek en voorlichting voor de Biologische Teelt.
Meer artikelen bekijken