Startpagina Voor ons gezin

Flammkuchen met savooikool, prei, erwtjes en pesto

Geef de klassieke flammkuchen een verrassende, vegetarische upgrade met savooikool, prei, erwtjes en een vleugje pesto van waterkers. Perfect als lunch, diner of als originele borrelsnack die in de smaak valt bij iedereen! Na 40 minuten koken is dit gerecht klaar voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

Voor het deeg:

300 g bloem

150 ml water

2 el olijfolie

0,50 tl zout

Voor de topping:

0,25 savooikool

1 prei...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Kalfstong in dragonsaus met balletjes

Voor ons gezin Deze kalfstong in dragonsaus met balletjes is een klassiek en smaakvol gerecht dat indruk zal maken op je gasten. De kalfstong wordt langzaam gekookt tot hij boterzacht is en geserveerd met een romige dragonsaus en smakelijke gehaktballetjes. Perfect voor een feestelijke gelegenheid of een familiediner. Het duurt 3 uur om het te bereiden voor 4 personen.
Meer artikelen bekijken