Smaakevent Vleesch brengt vurige ode aan het slagersvak
Op 8 mei stond evenementenlocatie ArtCube in Gent in vuur en vlam voor Vleesch, een culinair evenement dat een ode bracht aan het slagersambacht. VLAM (Lekker van bij ons) zorgde samen met de Gentse chef Sam D’Huyvetter voor een boeiende avond met masterclasses en een culinaire wandeling met vlees van bij ons.

Het event was een ervaring die je zintuigen wakker schudde en je respect voor vakmanschap verdiepte. Van jong talent tot culinaire visionairs: influencers, foodies en nieuwsgierige fijnproevers ontdekten samen met stakeholders uit de sector dat slagers niet zomaar vlees snijden. Ze vertellen verhalen, bouwen smaken en omarmen innovatie. Het is een ambacht dat vakkennis en respect voor het product vereist.
Vakmanschap aan het werk
Tijdens inspirerende live...
Dit artikel is alleen voor abonnees
U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt
Al abonnee of geregistreerd?
Log in of Activeer uw abonnement