Startpagina Mechanisatie

Landbouw Miniatuurbeurs verhuist naar Hallen Floréac

O.T.L.’De Lozen Boer’ verhuist komende zondag zijn Landbouw Miniatuurbeurs naar de Hallen van Floréac, Beerveldse Baan 4 te 9080 Lochristi.

Leestijd : 2 min

Na verschillende onderhandelingen is er een nieuwe vaste locatie gevonden met een oppervlakte van 2.500 m² net zoals vroeger, in de gemeente Lochristi aan het kruispunt De Lozen Boer, 1 km van het vroegere complex Uyttenhove . Er is een ruime parking voorzien zowel voor de standhouders als voor de bezoekers.

Toonaangevend in eigen land, werd deze Landbouw Miniatuurbeurs voor het eerst in 2009 op de kaart gezet in België. Tijdens deze 10de beurs is er een Dewa HW 24 miniatuur te winnen geschonken door Preciesiemodelbouw Rijsselberghe Philippe uit Lokeren. De miniatuur staat in een verlichte box en is gesigneerd door de gebroeders De Walsche Jan & Frank. Aan de hand van een wedstrijdformulier zal de prijs uitgereikt worden.

Dit jaar liggen de verwachtingen terug hoog gespannen met het aantal standhouders welke hun verkooptafels gereserveerd hebben met daarnaast nog diorama’s waar de standhouders hun verzameling van materialen ten toon zullen stellen.

De organisatoren mikken niet alleen op de echte trekker fanaten, oldtimerliefhebbers maar ook op jongeren en kinderen en geïnteresseerden in tractoren en landbouwmachines. Er zal voor elk wat wils zijn. Ook Jan met de pet is van harte welkom. Met het opzet van de beurs wil men jong en oud bereiken, verzamelaar en speelgoedfanaat.

Net als vorige edities zullen er aan de inkom van de beurs terug een aantal levensechte tractoren staan pronken om het kader van de beurs op te fleuren. De beurs zal beschikken over een gezellige cafetaria, CavaBar en ook een eetgelegenheid.

Voor meer info: O.T.L ‘De Lozen Boer’, tel +32 (0)475/628.129.of www.oldtimertractoren.be .

Lees ook in Mechanisatie

Meer artikelen bekijken