Startpagina Veeteelt

Belgische voedingsbedrijven zijn voorlopers in wend- en werkbaar werk

Wend- en werkbaar werk: zeer actuele termen, maar ook containerbegrippen bij uitstek. De bedrijven uit de Belgische voedingsindustrie zijn er de voorbije jaren actief mee aan de slag gegaan.

Fevia, de federatie van de Belgische voedingsindustrie, organiseerde hierover gisteren samen met de vakbonden een event waar meerdere voedingsbedrijven getuigden hoe zij met concrete maatregelen stappen zetten naar wend- en werkbaar werk.

Voorlopers in werkbaar werk...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Veeteelt

Krijgt vleesverkoop via korte keten meer toekomstkansen?

Korte Keten De verkoop van vlees via de korte keten staat in Vlaanderen al lang onder druk. De sluiting van slachthuizen, de zoektocht naar bekwame slagers en versnijders, de steeds complexere regelgeving en de oplopende kosten maken het voor vlees- en vleespakketverkopers erg moeilijk om rendabel te blijven of te groeien. Een sterk netwerk van hoeveslagers en erkende kleine uitsnijderijen kan hun toekomst verzekeren.
Meer artikelen bekijken