Startpagina Bedrijfsnieuws

Strautmann verlaat Joskin DistriTECH

Joskin DistriTECH mag vanaf 1 mei 2018 de machines, onderdelen en services van Strautmann niet langer meer verzorgen.

Leestijd : 1 min

Na 37 jaar samenwerking, heeft de Duitse fabrikant Strautmann besloten de distributie via zijn importeur Joskin DistriTECH op het grondgebied van België op te zeggen.

Vanaf 1 mei 2018 wordt de distributie van de Strautmann-producten aan de Belgische wederverkoper rechtstreeks door de fabrikant B. Strautmann & Söhne GmbH of Co KG verzorgd vanuit zijn hoofdkantoor in het Duitse Bad Laer.

Als gevolg van deze beslissing is het nu voor Joskin DistriTECH verboden om verdere distributiewerkzaamheden uit te voeren, inclusief prijsaanbiedingen, verkoop van nieuwe apparatuur, verkoop van reserveonderdelen of diensten na verkoop. Bestellingen in uitvoering worden uiteraard gehonoreerd.

Vanaf nu moeten alle vragen naar de fabrikant Strautmann worden gericht.

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Dalende omzet en volumes bij FrieslandCampina in 2023

Bedrijfsnieuws Bij de Nederlandse melkverwerker FrieslandCampina is de netto-omzet in 2023 gedaald met 7,1% naar 13,1 miljard euro door ongunstige valuta-effecten, de verkoop van een deel van de Duitse consumentenactiviteiten en dalende volumes in consumentenmarkten door de hoge inflatie. Het volume aangevoerde ledenmelk daalde met 1,4% omdat er leden wegvielen. Het herstel moet komen van het transformatieplan Expedition 2030.
Meer artikelen bekijken