Startpagina Maïs

Demo camera gestuurde schoffelmachines en precisie wiedeggen verplaatst naar 8 juni

De onkruidbestrijding is een belangrijke succesfactor voor een geslaagde teelt. Machines voor mechanische onkruidbestrijding zijn de voorbije jaren sterk geëvolueerd en laten efficiënt werk toe. Tijdens deze demonstratiedag komt het topsegment voor jou in actie.

Leestijd : 1 min

Inagro demonstreert in jonge mais. De technieken zijn ook voor andere akkerbouwgewassen en groenten in open lucht relevant.

Op het programma staan demonstraties rond moderne schoffeltechniek en camerabesturing. Verder zijn demonstraties rond de precisiewiedweg gepland.

Praktisch

Waar? Hof ten Thorre, Karel en Katrien Devreese-Masson, Sint-Corynstraat 5, Reninge (zijweg van grote weg Reninge - Oost-Vleteren)

Wanneer? Vrijdag 8 juni 2018 om 14 u

Inschrijven? Schrijf je vrijblijvend in via deze link. Wie vooraf inschrijft wordt via mail of sms verwittigd indien de demonstratie wordt uitgesteld.

Meer info? Lieven Delanote, lieven.delanote@inagro.be, 051 27 32 50

Extra! Deze studieavond komt in aanmerking als opleiding fytolicentie. Vergeet dus je identiteitskaart niet.

Lees ook in Maïs

De maïs is oogstklaar

Maïs Verspreid over Vlaanderen volgden de partners van het Landbouwcentrum Voedergewassen (LCV) sinds eind augustus de afrijping van de kuilmais op. Dit is het laatste overzicht, vermits het hakselen intussen zowat overal gestart is.
Meer artikelen bekijken