Startpagina Meest recent

Aardappelwedges met frisse dip

Zijn het frietjes? Zijn het gebakken patatjes? U heeft ze vast al gezien: aardappelwedges zijn niet meer weg te denken uit hippe bistro’s. In een mum van tijd maakt u ze zelf, inclusief heerlijke dipsaus.

Wat heb je nodig?

500 g vastkokende aardappelen

olijfolie

peper & zout

80 g gemalen oude harde kaas

Voor de dip:

2 el verse mayonaise

1 à 2 el zure room

1/2 kl gerookt...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Meest recent

Deze bedrijven maken kans op de BioVLAM 2025

Akkerbouw De 5 genomineerden van de BioVLAM 2025 zijn bekend: Brothway (Michelbeke), VOF den Boogerd (Zelem), Great Moments (GR’EAT) (Kortenberg), Het Land van Melk en Honing (Diksmuide) en Het Polderveld (Knokke-Heist). De BioVLAM, een initiatief van de biosector in samenwerking met VLAM, bekroont een gepassioneerde bio-ondernemer die gebeten is door innovatief en duurzaam ondernemen.
Meer artikelen bekijken