Startpagina Voor ons gezin

Geflambeerde pepersteak met gemengde sla en frieten

Hoofdgerecht voor vier personen. Van 20 tot 28 oktober vieren we de week van de steak-friet! Laat deze gelegenheid niet onopgemerkt voorbij gaan, en waag u aan een avontuurlijke flambeersessie. Het kost u zo’n 40 minuten. Smakelijk!

Wat heb je nodig?

4 steaks, 3 à 4 cm dik

10 g grof gemalen peper

1 borrelglaasje cognac

4 dl kalfsfond

3 dl room

bakboter

Gemengde salade:

100 g rucola...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Bodemgeheimen ontsluierd voor jonge lezers

Akkerbouw Onder onze voeten leeft er veel meer dan je zou denken. In het boek ‘Wondergrond’ gidsen wetenschappers Sarah Garré en Heleen Deroo jonge lezers door de fascinerende wereld onder het aardoppervlak: van magma en mineralen tot regenwormen, schimmels en het veranderende klimaat. Dit rijk geïllustreerde boek onthult hoe bodems ontstaan, vertelt alles over de levende wezens die erin huizen en waarom ze cruciaal zijn voor onze toekomst.
Meer artikelen bekijken