Startpagina Voor ons gezin

Moussaka met tomatenpassata, gehakt en aardappelen

Moussaka is een typisch Grieks gerecht, maar met aardappelen, tomaten en andere producten van bij ons maak je er een Belgische topper van. Je steekt een half uurtje in de voorbereiding, nadien heb je nog drie kwartier nodig om alles tot een goed einde te brengen en zes eters van een hartig maal te voorzien.

Ingrediënten

8 middelgrote gekookte aardappelen (16 min koken)

1 kg (lams) gehakt

2 sjalotten

knoflook naar believen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Wouter Deboot en Yves Lampaert trappen campagne Dag van de Landbouw op gang

Actueel Op zondag 14 september organiseren Boerenbond en Landelijke Gilden de 43ste editie van de Dag van de Landbouw. Op deze opendeurdag van de Vlaamse land- en tuinbouwsector zetten 42 land- en tuinbouwbedrijven over heel Vlaanderen de deuren open. Je kan de lokale landbouw die dag beter leren kennen, want lekker tafelen start bij de boeren.
Meer artikelen bekijken