Startpagina Voor ons gezin

Moussaka met tomatenpassata, gehakt en aardappelen

Moussaka is een typisch Grieks gerecht, maar met aardappelen, tomaten en andere producten van bij ons maak je er een Belgische topper van. Je steekt een half uurtje in de voorbereiding, nadien heb je nog drie kwartier nodig om alles tot een goed einde te brengen en zes eters van een hartig maal te voorzien.

Ingrediënten

8 middelgrote gekookte aardappelen (16 min koken)

1 kg (lams) gehakt

2 sjalotten

knoflook naar believen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

De Boeren- en Boerinnenkalenders Vlaanderen 2026 zijn er

Actueel De nieuwe editie van de Boeren- en Boerinnenkalenders Vlaanderen 2026 is verschenen. Opnieuw tonen 12 mannen en 12 vrouwen uit de land- en tuinbouwsector zich van hun mooiste kant, met één gemeenschappelijk doel: steun bieden aan vzw Boeren op een Kruispunt.
Meer artikelen bekijken