KVLV lanceert kookboek ‘Wereldgerechten’

Het boek bevat de favoriete recepten van een aantal deelnemers, aangevuld met een persoonlijk verhaal.
Het boek bevat de favoriete recepten van een aantal deelnemers, aangevuld met een persoonlijk verhaal. - Foto: Belga

Koken en eten is iets wat mensen verbindt. Het is dus het ideale moment om anderen te leren kennen, begrijpen en eventuele vooroordelen te slopen. Via workshops, die begeleid zullen worden onder meer door degenen die de recepten in het boek aanbrachten, willen we in deze superdiverse samenleving meer contacten leggen met mensen uit andere culturen, taalgroepen en levenspatronen", zegt Caroline Audoor, woordvoerster van KVLV. Op dit ogenblik hebben al een 40-tal lokale afdelingen de workshop 'Wereldgerechten' gepland....

Dit artikel is voor abonnees

Registreer u gratis om meer artikels per maand te genieten

Ik wil meer artikel lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en
heb een account
ik meld mij aan
Ik ben abonnee en
ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in

Meest recent

Meest recent