Startpagina RULA

Een belangrijke investering, maar zeer verrijkend op menselijk vlak

Vin de Jean, Saint- Rémi, Pétale de Rose, Brut Nature… In Baulers maakt de familie Hautier een breed palet aan niet-mousserende en bruisende wijnen. Velen daarvan werden bekroond. Dit is een mooie erkenning voor het Domaine du Chapitre dat zich reeds goed profileert in de wijnbouw, hoewel ze nog niet zo lang actief zijn.

Annie Demarbaix en Etienne Hautier hebben als landbouwers en veehouders in Baulers, in de buurt van Nijvel, reeds lang de diversificatie in het bloed. Reeds van in het midden van de jaren 90 stelden ze hun bedrijf open voor het grote publiek en installeerden ze er een hoeveslagerij. Daar verkochten ze het vlees van een deel van hun Belgische Witblauwe runderen. In het begin van de jaren 2000 gingen ze nog een stap verder in de diversificatie en openden ze verschillende verblijven op de hoeve, die trouwens nu nog altijd geopend zijn.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in RULA

De juridische kant van een schadegeval in de landbouw

RULA De landbouwsector zit vol gevaren. Zowel letterlijk als figuurlijk loert het gevaar om elke hoek. Hoewel voorkomen beter is dan genezen, is een goede kennis van het aansprakelijkheidsrecht ook een belangrijke meerwaarde voor een bedrijfsleider in de landbouwsector.
Meer artikelen bekijken