Startpagina Voor ons gezin

Côte à l’os met champignons

Hoofdgerecht voor 4 personen. Vorige maand stonden champignons volop in de belangstelling, maar ook nu smaken de paddestoelen opperbest. De combinatie met kwaliteitsvol rundvlees in een heerlijke marinade doet er ook geen kwaad aan. Smullen maar!

Wat heb je nodig?

1 côte à l’os van 1,2 kg

2 bakjes champignons

1 dl witte wijn

2 dl kalfsfond

2 dl room

2 el gesnipperde peterselie

peper en zout

klontje boter

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Aperitiefhapje: Aardappelen in de oven met kaas en dragonmayonaise

Voor ons gezin Wij serveren jou de Vlaamse versie van de ‘crispy parmesan potatoes’. Dit is echt eentje waarvan je moeilijk kan afblijven, zowel jij als je gasten. Door het smaakvolle kaaslaagje en de heerlijke dragonmayonaise wordt dit gerecht gegarandeerd een hit op je tafel. Na drie kwartier kunnen jij en je 3 gasten hiervan smullen!
Meer artikelen bekijken