Startpagina Varkens

Indufarm en Magapor slaan de handen in elkaar

Indufarm, gespecialiseerd in oplossingen voor de intensieve veehouderij, werkt samen met het Spaanse Magapor voor de distributie van kunstmatige inseminatietechnologieën bij varkens. Het bedrijf uit Ruiselede, dat zich al eerder in de kijker zette met waterbehandeling, ongediertebestrijding, voedingssupplementen, hygiëne en coating, krijgt er zo nog de zesde divisie fertiliteit bij.

Door het aanbod van diverse oplossingen in de veehouderij heeft Indufarm sedert de oprichting een sterke groei gekend, wat de samenwerking met Magapor en bijgevolg de uitbreiding van het gamma mogelijk maakt. “Magapor biedt als internationale speler dankzij voortdurende verbetering exclusieve en innovatieve producten van topkwaliteit inzake kunstmatige inseminatie, drachtigheidscontrole en technische managementsoftware voor beren. Kortom, het voorziet in vernieuwende en praktische oplossingen voor de eindgebruiker in alle processen...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Varkens

Kraamstalindex zorgt effectief voor betere prestaties in de kraamstal

Varkens Uit onderzoek van de KU Leuven blijkt dat de introductie van de kraamstalindex binnen de Vlaamse Piétrain Fokkerij (VPF) effectief geleid heeft tot betere prestaties in de kraamstal. Zowel in de eigen bedrijven van de VPF als binnen de ILVO-testwerking eindberen nam de vitaliteit van biggen toe tussen 2019 en 2023, terwijl erfelijke gebreken en sterfte afnamen.
Meer artikelen bekijken