Startpagina Voor ons gezin

Asperges op zijn Vlaams

Niets zo lekker als asperges à la flamande met kraakverse Belgische asperges. Geen wonder dat dit gerecht een Vlaamse klassieker geworden is. Je hebt slechts een half uurtje nodig om dit voor vier personen klaar te maken.

Wat heb je nodig?

24 grote witte asperges

4 hardgekookte eieren

1/2 bos verse peterselie

150 g ongezouten hoeveboter

vers geraspte nootmuskaat

peper en zout

Hoe ga je te werk?

Schil de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Voor ons gezin

Boekbespreking: De Damiaanhoeve

Actueel Lezer Bernadette Jonckheere is getroffen door het nieuwste boek van Chris De Stoop. Het is opnieuw een boek over onteigeningen en de teloorgang van het platteland, maar ook over een onopgeloste moord...
Meer artikelen bekijken