‘La vie est belle’ kiest voor bio én vegetarisch

Stefaan Deraeve kiest voor biologisch, omdat hij gelooft in de filosofie ‘van grondstof naar grondstof’.
Stefaan Deraeve kiest voor biologisch, omdat hij gelooft in de filosofie ‘van grondstof naar grondstof’. - Foto: JCB

De biologische landbouw groeit, en datzelfde geldt voor de verwerking. ‘La vie est belle’ in het West-Vlaamse Oostkamp groeide de laatste jaren flink door en telt inmiddels 25 werknemers. Het bedrijf maakt falafels, burgers en koeken van plantaardige oorsprong. Zo worden voor de burgers erwten en hazelnoot gebruikt. In de lenteburger is zelfs een combinatie van warmoes, spinazie en cashewnoot. De grondstoffen zijn praktisch allemaal van Belgische bodem.

“Duurzaamheid wordt steeds belangrijker voor de...

Dit artikel is voor abonnees

Registreer u gratis om meer artikels per maand te genieten

Ik wil meer artikel lezen
Ik profiteer ervan
Ik ben abonnee en
heb een account
ik meld mij aan
Ik ben abonnee en
ik wil Landbouwleven online lezen
Ik schrijf mij in

Meest recent

Meest recent