Startpagina Bedrijfsnieuws

Landbouwvakdagen Zuid-Nederland & België afgelast

De Landbouwvakdagen Zuid-Nederland & België net over de grens in het Nederlandse Goirle gaan niet door. De beurs heeft besloten vanwege de coronamaatregelen de stekker uit het project te trekken. De beurs mikte qua focus breed: mechanisatie, rundveehouderij, intensieve veehouderij, akkerbouw, volle grondteelt,.... In 2021 komt er wel weer een editie.

Leestijd : 1 min

De beurs stnd gepland voor 30 september en 1 en 2 oktober in Goirle. Men koos voor deze editie een nieuwe locatie: het moderne melkveebedrijf van Maatschap Vermeer. Het melkveebedrijf van Maatschap Vermeer bestaat uit 230 melkkoeien die door 4 DeLaval robots gemolken worden en 150 stuks jongvee. Voor de beurs stonden verschillende demonstraties op het gebied van voederwinning en hooibouw op het programma, evenals testritten voor tractoren.

Door de coronacrisis is er een lange tijd van onzekerheid geweest en ook op dit moment kan niet alles 100% gegarandeerd worden, aldus beursmanager Thomas Nijhoff van CNO-Expo. “Door deze onzekerheid van de afgelopen periode is onze effectieve organisatie tijd voor de beurs te kort gebleken om een mooi en dusdanig evenement van te maken voor alle betrokken partijen zoals u van ons gewend bent. Zo kunnen wij als organisatie voor standhouders geen optimale beurs condities garanderen wat betreft bezoekers en maatregelen.”

Lees ook in Bedrijfsnieuws

Milcobel kondigt reorganisatie aan

Bedrijfsnieuws Op een Bijzondere Ondernemingsraad kondigde zuivelcoöperatie Milcobel de intentie aan om haar organisatie de komende maanden te hervormen om het bedrijf efficiënter en weerbaarder te maken voor de toekomst.
Meer artikelen bekijken