Startpagina Mechanisatie

Vaders tractorcombinatie perfect in ere hersteld

Freddy Marrant uit Kraainem, nabij Brussel, erfde van zijn ouders een tractor met ploeg en cultivator. De tractor en ploeg ondergingen al een zeer grondige restauratie en schitteren als nooit tevoren. De cultivator komt nog aan bod eens Freddy op pensioen is.

Freddy Marrant (58 jaar) is van opleiding autotechnieker en carrosseriehersteller. De eerste 10 jaar van zijn carrière was hij aan de slag bij een carrosseriebedrijf. Sinds 1993 is hij trouw in dienst bij Peugeot garage Vandendriesch als master mechanic. De ideale opleiding en ervaring dus om de mechanica en het koetswerk van landbouwmateriaal onder handen te nemen.

Freddy erfde van zijn ouders een Fendt Farmer 1Z, een Hert-wentelploeg en een merkloze cultivator. In 1970 of 1971, dat weet Freddy niet...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken