Startpagina Mechanisatie

Het historische SDF-Archief publiceert nieuwe website

Sinds de oprichting in 2004 heeft het SDF Historisch Archief zijn erfgoed van historische documenten met betrekking tot de merken Same, Deutz-Fahr, Lamborghini Trattori, Hürlimann en Grégoire en zijn activiteiten ter bevordering van de bedrijfscultuur aanzienlijk uitgebreid. Dit alles werd nu in een nieuwe website gegoten.

De nieuwe website die nu online is, vernieuwde in grafische en inhoudelijke zin en is beschikbaar in drie talen (Engels, Italiaans en Duits). De nieuwe site heeft als doel de gebruikers nauwer te betrekken bij de activiteiten van het Historisch Archief en het Museum, door het creëren van nieuwe opties en het uitbreiden van bestaande.

Om de ervaring van bezoekers van de site te verbeteren, is er een aantrekkelijke interface gecreëerd, waar de meest geraadpleegde categorieën documenten, technische...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken