Startpagina Mechanisatie

Dewulf lanceert nieuwe Enduro aardappelrooier

Dewulf wou via de Interpom aardappelbeurs, die normaal gezien deze periode plaats vindt haar nieuwste zelfrijdende 4-rijïge rooier op wielen introduceren, de Enduro genaamd. Covid-19 verhinderde het doorgaan van deze beurs, en dus vond Dewulf een alternatief bij een korte en krachtige internationale internetpresentatie.

Van de Enduro moeten we vooral onthouden dat het een rooier op wielen is die gekende én nieuwe technieken herbergt. Dit alles moet zorgen voor productvriendelijkheid, capaciteit en gebruiksgemak.

Soil-Saver

Door de rooier op 6 wielen te plaatsen, namelijk 2 smalle voorwielen na de loofklapper en voor de rooibekken in combinatie met 4 wielen achteraan de machine; is er een bodemdruk van 1,5 kg/cm2 mogelijk achteraan....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Mechanisatie

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken