Startpagina Actueel

Deelnameverklaring voor dierlijke premies voor 15 december aanvragen

Landbouwers die volgend jaar in aanmerking willen komen voor de premie voor het behoud van de gespecialiseerde zoogkoeienhouderij en de premie voor de productie van vleeskalveren, hebben tot uiterlijk 15 december 2020 om tijdig hun deelnameverklaring via het e-loket in te dienen voor 2021.

Om deel te nemen aan de regeling voor het behoud van de gespecialiseerde zoogkoeienhouderij in 2021, moet de landbouwer ten laatste op 15 december 2020 via het e-loket zijn deelnameverklaring indienen. Ook voor landbouwers die aanspraak willen maken op de premie voor de productie van vleeskalveren in 2021, is 15 december 2020 de laatste dag om dit via het e-loket te bevestigen.

Na 15 december 2020 heeft de landbouwer nog tot en met 9 januari 2021 tijd om zijn deelname te bevestigen. Het premiebedrag...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement
Meest recent Bekijk al het nieuws >

Lees ook in Actueel

Colruyt test elektrische zelfrijdende tractor

Mechanisatie Retailgroep Colruyt is in het Oost-Vlaamse Deinze gestart met het uittesten van een elektrische, zelfrijdende tractor. Het voertuig zal in een boomgaard maaien, spuiten en fruit transporteren. Een primeur in Europa, zegt de Amerikaanse constructeur Monarch.
Meer artikelen bekijken