Startpagina Archief

Witloofrolletjes

met hesp en kaas

Tijd voor een klassieker van formaat! Wie kijkt er niet vol nostalgie terug op de witloofrolletjes van thuis? Ze zitten dan ook tjokvol oer-Belgische ingrediënten. Ook het seizoen is helemaal juist. Een stevige en makkelijke maaltijd als je terugkomt van een lange herfstwandeling? Zoek niet langer!

Wat heb je nodig?

6 stronkjes witloof

6 sneetjes gekookte beenham

klontje hoeveboter

30 g bloem

30 g boter

7 dl (halfvolle) melk

gemalen kaas

paneermeel

peper, zout en nootmuskaat

Hoe ga je te werk?

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

‘De 23 ha zaai-uien maken het verschil’, vindt akkerbouwer Jeffrey Prins

Aardappelen De Nederlandse akkerbouwer Jeffrey Prins zit in maatschap met zijn vader Harry en zijn oom Jan André Prins. De 3 gezinnen leven van het 200 ha grote akkerbouwbedrijf. Op het moment van ons bezoek worden net de Seresta-zetmeelaardappelen gerooid en de uien geladen. Bijzonder dit jaar is dat de zetmeelaardappelen meer opleveren dan de consumptieaardappelen die Jeffrey ook heeft.
Voir plus d'articles
Meest gelezen