Startpagina Archief

Noordzeetong met kerstomaat en kruidige geitenkaassaus

Op 40 minuten tijd maak je van geitenkaas, kerstomaat en noordzeetong dit verrassende hoofdgerecht voor vier personen. De bereiding heeft niettemin iets meer om het lijf dan anders. Bereid eerst de saus, dan de kerstomaatjes en ten slotte de tong. Vergeet niet de oven voor te verwarmen op 180 °C. Eet smakelijk!

Hoe ga je tewerk?

4 noordzeetongen van 300 g, zonder kop

boter

peper en zoutkruidige geitenkaassaus

1 bolletje zachte geitenkaas

1 sjalot

1 teentje knoflook

2 takjes tijm

1 el honing

150 ml melk

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen