Startpagina Archief

Ovenschotel met bloemkool,

aardappel en gehakt

Deze variant op de klassieke ovenschotel is pure comfortfood. Om 6 personen ervan te kunnen laten smullen heb je ongeveer een uur nodig. Reken daarvan een half uur om het voor te bereiden en het ander halfuurtje om het klaar te maken in de oven.

Ingrediënten

1 kg gehakt (varkens-, runder- of kalfsgehakt)

1 bloemkool

40 gr boter

30 gr bloem

700 ml melk

gemalen kaas

peper & zout

nootmuskaat

Voor de puree

8 grote aardappelen

1 kopje warme melk

klontje boter

1 ei

Recept

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil en kook de...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen