Startpagina Archief

Wie wint de eerste BioVlam?

Ben je een gepassioneerd bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Dan ben jij misschien wel de geknipte bio-ambassadeur om de BioVlam 2021 in de wacht te slepen. Dit is een initiatief van de biosector, in samenwerking met VLAM.

Leestijd : 1 min

Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bioproduct geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dit een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij? Ding dan mee naar de eerste BioVlam-award via Biovlam.be en word de laureaat van deze prachtige prijs.

Inschrijven tot 11 april

Inschrijven kan vanaf nu tot 11 april. Een jury selecteert volgens strikte criteria 5 genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. Als laureaat van de BioVlam word je beschouwd als een gepassioneerd en toonaangevend bio-ondernemer met een vernieuwende en stuwende kijk op product(ie) of proces van de biosector.

De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooie trofee, een videoreportage op www.allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector van VLAM. Hij/zij kan de BioVlam bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

De BioVlam is een initiatief van de biosector in samenwerking met VLAM en richt zich naar al wie biogecertificeerd is in Vlaanderen. Het wedstrijdreglement is te lezen op www.Biovlam.be.

LV-VLAM

Actueel

Vleesvee in Vlaanderen: meten is weten

Vleesvee De weegresultaten van zijn Belgisch witblauwe runderen zijn belangrijke bedrijfsgegevens voor veehouder Bruno Vanhaelemeesch uit Watervliet. “Rendabiliteit was tot aan de welgekomen prijsstijgingen van dit jaar lange tijd een grote uitdaging in het vleesvee. Wie de cijfertjes niet op orde heeft, haalt het niet”, vertelt hij.
Voir plus d'articles
Meest gelezen