Startpagina Archief

Mosterdsoep

Met dit recept voor mosterdsoep zet je in iets meer dan 30 minuten een heerlijke, dampende kop mosterdsoep op tafel voor 4 personen. Vergeet ook zeker de toppings niet!

Wat heb je nodig?

2 zoete uien

1 teentje knoflook

2 preiwitten

2 bloemige aardappelen

Handvol kervel

100 ml lichte room

1 liter kippenbouillon

2 el graantjesmosterd

Peper en zout

60 g dun gesneden gerookte Meesterlyck-ham

100 g St Maarten Light (geraspt)

2 el boter

Hoe ga je te werk?

Pel en snijd de ui in reepjes. Pel en plet de knoflook.

Spoel de prei en snijd in ringen. Schil de aardappel en snijd in stukken.

Verhit een klontje boter en stoof de prei, ui en...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen