Startpagina Archief

Broodje Breydelspek

Wil je Breydelspek laten schitteren? Dat kan met dit zalige broodje Breydelspek met een heerlijk slaatje van rode kool en spitskool. Met het pittige sausje en het sneetje kaas maak je het broodje extra smeuïg. Het duurt maar 35 minuten om dit broodje te bereiden voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

120 g rode kolen

120 g spitskolen

2 tl appelazijn

1,50 el mayonaise

1,50 el yoghurt

1 tl Tierenteyn-mosterd

4 sneetjes abdijkaas bv. Postel of Westmalle

4 plakjes Breydelspek

0,50 tl currypoeder

4 broodjes

boter

peper

zout

Voor het sausje:

1 sjalot

2 augurkjes

50 g ketchup

100 g mayonaise

1 tl chilipoeder

Hoe ga je te werk?

Maak de koolsalade:

Snij de rode kool en de spitskool in fijne reepjes...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Nederland voert ondergrens van 1 mol per ha in

Actueel In Nederland heeft ontslagnemend minister van Landbouw, Visserij, Voedselzekerheid en Natuur Femke Wiersma op 13 juni in een brief aan de Tweede Kamer bevestigd dat het Nederlandse kabinet definitief de rekenkundige ondergrens van 1 mol per ha per jaar zal invoeren.
Voir plus d'articles
Meest gelezen