Startpagina Archief

Salade van geroosterde

aardappelen met

makreelfilets en mosterdsaus

Geroosterde aardappelen, romige mosterdsaus en gerookte makreel: deze lauwwarme salade is allesbehalve standaard. De combinatie van krokante ovenpartjes, pittige dressing en gerookte vis maakt dit gerecht fris, vullend én snel klaar. Werk af met dille en lente-ui voor extra kleur en crunch. Na 35 minuutjes is dit slaatje klaar voor 4 personen.

Wat heb je nodig?

800 g vastkokende aardappelen

2 bosjes lente-uien

4 makreelfilets (gerookt)

1 el olijfolie

peper

zout

2 takjes rozemarijn

Voor de mosterdsaus:

2 el graanmosterd

1 el mosterd

1 el witte-wijnazijn

1 tl honing

3 el mayonaise

3 el Griekse yoghurt

3 el verse dille (fijngehakt)

Hoe ga je te werk?

Verwarm de oven voor op 200°C....

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Voir plus d'articles
Meest gelezen