Startpagina Archief

Witloofsalade met gegrilde appeltjes en oude kaas

Deze witloofsalade is een smaakbom! Knapperig witloof, gekaramelliseerde appeltjes en oude kaas zorgen voor de ultieme mix van fris, zoet en hartig. Simpel, snel en mega lekker! Dit bijgerecht kan na 25 minuten voorgeschoteld worden aan 4 personen.

Wat heb je nodig?

4 stronken witloof

2 rode uien

75 g rucola

2 appelen

4 el honing

4 tl graanmosterd

4 el witte-wijnazijn

75 g walnoten

40 g croutons

120 g oude kaas (Brugge Oud)

olijfolie

peper

zout

Hoe bereid je het?

Snijd de appel in partjes en besprenkel met wat olijfolie. Gril ze goudbruin in een grillpan of op de barbecue.

Maak een dressing met de honing, mosterd, azijn en een flinke scheut olijfolie. Kruid met peper en zout.

...

Dit artikel is alleen voor abonnees

U heeft uw maandelijkse limiet van gratis beschikbare artikels bereikt

Abonneer nu

Al abonnee of geregistreerd?

Log in of Activeer uw abonnement

Actueel

Boeren uit de 4 windstreken veroveren Brussel

Boerenprotest Vandaag (18 december) trokken duizenden Europese boeren door de straten van onze hoofdstad uit ontevredenheid met het Europees beleid. Ze eisen geen woorden, maar daden van de EU, nadat er volgens hen niets is veranderd ten voordele van de boeren sinds de vorige betogingen.
Voir plus d'articles
Meest gelezen