Startpagina Actueel

Arvesta viert 120ste verjaardag en lanceert feestjaar mét feestlogo

Arvesta, het moederbedrijf achter de 250 Aveve-winkels en de fullservice-partner van boer en tuinder, viert dit jaar haar 120ste verjaardag. Er wordt een feestlogo gelanceerd en heel het jaar zijn er verrassingen voor medewerkers en klanten.

Leestijd : 2 min

Volgens Eric Lauwers, CEO bij Arvesta, is de reden van bestaan in die 120 jaar altijd dezelfde gebleven: “We staan bij Arvesta elke dag op om het boerenrendement te verhogen. Dat was 120 jaar geleden zo en dat is vandaag nog steeds waar we volop naar streven. Dankzij onze duurzame innovaties en de knowhow en begeleiding van onze Experts in the field, kunnen boeren efficiënter en vooral op duurzame wijze aan landbouw doen. Want ook duurzaamheid en innovatie hebben altijd in ons DNA gezeten. En zo bouwen we samen aan de landbouw van de toekomst.”

Arvesta blijft groeien, ook internationaal

Vandaag is Arvesta de grootste Belgische fullservice-partner voor boer en tuinder met een sterk internationaal netwerk dat blijft groeien. Volgens Eric Lauwers is Arvesta ‘here to stay’: “We zijn bijzonder trots dat we dit moment mogen meemaken. Met meer dan 40 sterke merken en ondertussen 2.100 ervaren experten is Arvesta uitgegroeid tot een uniek kenniscentrum en een belangrijke speler binnen de sector wereldwijd. We zijn niet alleen marktleider in België maar breiden ook ons aantal vestigingen in het buitenland aan snel tempo uit.”

“Zo namen we het afgelopen jaar de Nederlandse specialist in voederadditieven, Palital, over. We namen ook een participatie in de Nederlandse wereldspeler in geautomatiseerde en duurzame glastuinbouwprojecten Van Der Hoeven én in de Franse land- en tuinbouwspecialist Vaesken.We kijken vooral uit naar een mooie toekomst voor ons bedrijf waarin we verder blijven groeien en dit met duurzame innovaties. Op naar de volgende 120 jaar.”

Arvesta-LV

Lees ook in Actueel

Meer artikelen bekijken